PRI- NCAER Joint Workshop

April 17th, 2024, 10:30-12:30 (14:00-16:00 in Japan time) Language: English

Timeline

Time		Topics
New Delhi	Tokyo	- Speakers
10:30-10:33 (3min)	14:00-14:03 (3min)	Opening Remarks - Dr. Anil Sharma , Secretary to the Governing Body / Operations Director, NCAER
10:33-11:13 (40min)	14:03-14:43 (40min)	Presentation 1: Logistics Cost in India - Dr. Poonam Munjal, Professor, NCAER
11:13-11:28 (15min)	14:43-14:58 (15min)	Question & Answer
11:30-12:10 (40min)	15:00-15:40 (40min)	Presentation 2: India's Gig Economy - Dr. Bornali Bhandari, Professor NCAER
12:10-12:25 (15min)	15:40-15:55 (15min)	Question & Answer
12:25-12:28 (2min)	15:55-15:58 (2min)	Closing Remarks - Dr. URATA Shujiro, Chairperson of the Workshop / Professor Emeritus, Waseda University